Exemple De Obiective Operationale

Exemple De Obiective Operationale. Ce va trebui sa faca elevul? Existenta unor baremuri (la pregatirea fizica, de exemplu) sau de.

Curs: Obiective educationale (#158952) - Graduo
Curs: Obiective educationale (#158952) - Graduo from s1.graduo.net
Sa sesizeze particularitatile fiecarui mod nepersonal in parte Dezvoltarea de proiecte şi parteneriate în domeniul profilaxiei şi creşterea gradului de conştientizare a populaţiei cu privire la riscul apariţiei bolilor transmisibile şi cronice; Op., educatorul trebuie să analizeze elementele de conţinut care vor fi abordate în cadrul activitatăţii.

Dezvoltarea de proiecte şi parteneriate în domeniul profilaxiei şi creşterea gradului de conştientizare a populaţiei cu privire la riscul apariţiei bolilor transmisibile şi cronice;

Obiectivele cognitive cuprind următoarele categorii: Obiectivele operationale ce intelegem prin obiective operationale? Dezvoltarea de proiecte şi parteneriate în domeniul profilaxiei şi creşterea gradului de conştientizare a populaţiei cu privire la riscul apariţiei bolilor transmisibile şi cronice; Un obiectiv operational precizeaza ceea ce va face elevul, performanta1 sau competenta pe care va fi capabil sa le demonstreze la sfarsitul secventei de instruire sau a lectiei.



Related Posts To Exemple De Obiective Operationale


Exemple De Obiective Operationale Rating: 4.5 Posted by: kepetmini

Search Here

Popular Posts

Total Pageviews

Recent Posts